Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  Narutorol
                                                                    Folytatam a történetet!

12 évvel ezelőtt egy kilencfarkú rókadémon támadta meg konohát.De a negyedik hokage bezárta egy újszülött gyermek testébe.Ez a fiú Uzumaki Naruto volt történetünk főhőse.Kerülték őt mert mindenki félt tőle.Naruto nagyon rossz tanuló volt ezért csínyekkel hívta fel magára a figyelmet.De mikor ninja lett barátai lettek Sakura és Sasuke.A 7-es csapatba került Kakashi Sensei-hez Sakurával és Sasukéval eggyütt.Az elsö küldetésüket a hullámok fölgyén Végezték el elkelet kisérniük és meg védeniük tasumat(hidépitö). De felbukant momochi zabuza és társa haku. Mikora visza értek konohába már nagyon közeledet a chounin vizsga. Mind a 3man jelentkeztek és sikerült is bejutniuk de aztán volt a selejtezö És itt kiesett sakura de még mindig velük maradt. Narutonak neji Hyuga elenkelet harcolni le is gyözte de nem lett chounin! Sasuke sem leett csak a lusta makacs Shikamaru Nara. A történet ugy folytatodik hogy garra-ból kijön az Ichibi és naruto,sasuke Küzd elene a végén sikerült legyöznijük a gonosz démont igy garra visza nyerte az emberi alakját!Mikor legyözték utána egy pár részel megjelent kisame és itachi hogy narutot elfogják! De szerencsére yiaria ott volt és megvédte!És sasuket meg jol szétverték!  

Naruto shippuden történet végig:
2,5 Év telt el azota hogy naruto elhagyta konohát.Miután vissza tért mindenki nagyon örült.Megint kakashi val kellet küzdenie de sakuraval.Hosszú csata után elis veték.Utána uj csapat társa lett,Kakashi sensei.
Közben nagy bajok történtek az akatsuki megtámadta a HOMOK-ban rejtöző országot.Deidara elfogta garat(Kazekage)[SzélÁrnyék].Kiszivták belöle a démont.De nagy gond lett mert meghalt.
Narutoék oda értek megölték sasorit(de késöb vissza tér) és deidaranak levágták a másik kezét.Choji nagyi és naruto felélesztette garrat.Mindenki hazament.Otthon naruto keresgélt embereket sasuke vissza hozásáért.De senki sem jött,végül Sai ment vele meg sakura.De csatlakozott Yamato-is.
The end...Loading majd késöbb.

Irta:Naruto123
http://i217.photobucket.com/albums/cc300/sora9858661/firmaaccel2oh2.png

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Measuring Blood Stress

(ANexyTyclere, 2018.10.11 22:15)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/combien-de-temps-dure-le-cialis/

Drunk Blood Power - Subject Sentiment

(ANexyTyclere, 2018.09.27 13:27)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-flushing/

naruto es a chunin vizsga

(Uchiha Sasuke, 2011.07.01 10:49)

aki nem latta a chunin vizsga elejet akkor elmondom es azt is amikor orochimaru megkarapja szaszuke nyakat nha a vizsga fonoke aazzt mondta h 10. kerdes is van de a tizedik nm letezik ck 9-ig de a 10. az h ki vallalja a harcot es a tekercseket megszerezni nha a veagen naruto-sasuke-sakura es kabuto negyen mentek a toronyhoz es ott iruka szenszej oda termett mert sakura es naruto kinyititta az egtekeret es a foldtekercsek nha most jon az orochimarus tortenet is a furejteki no naruto alakjat vette vel es tudta a dodot de pedig naruto nm tudta mertsasuke tudta h figyelik oket es naruto mondta h nm jegyezte meg a kodot dee a furejtekino tudta es o hibatlanul elmndta de sasuke azert nm mondta ujra a kodot mert figyelte a no de egyszer a no nm is no hanem orochimaru es sasuket megharapta h ne tudja haszsnalni a sharing szemet bagyis a sharingjat koszonom hogy elmondhattam nektek szijasztok es tovabbi jo munkat : Budapest!

uchiha fan

(harsányi patrícia, 2011.03.22 17:24)

aki nem látta a naruto 130.részét az ne is olvassa el !XD szoval arrol szol hogy sasuke gyerekkori történetét mutatja be.ebben a részben itachi és az apja(fugaku)nincsenek jóban.azért nincsenek mert itachi nem ment el a gyülésre amire neki fontos llett volna elmenni.ezért közzzben itachi(mig az apja gyülésen van)addig megölte az egyik uchihát ,shisuit.pedig itachi ugy tekintett rá mintha a bátja lenne.közban fugaku megtanítja sasukét a tüztipusra.hosszú napba telt neki ezt megtanulni.(egyépként a tüztipus az uchiha clan egyik titkos technikája). késöbb sasuke észreveszi hagy apja nem tiszteli.sasuke az édesanyjával marad(mikoto),aki elmondja neki amikör kettesban vannak csak sasukérol beszzzzzél.ennek hallatára sasuke boldog lesz és igy büszzzzzkén fel fog nézni apjára.

wagnerrichard@windowslive.com

(waric, 2010.12.23 20:10)

és tudok irni

wagnerrichard@fwindowslive.com

(waric, 2010.12.23 20:09)

de am nem találja szovan 1 nagy foss-.-

gerbovits@t-online.hu (Csabi, 2010. 10. 28. 18:13)
Jó az oldal és nekem nagyon tetszik
(waff vok)

warff

(waric, 2010.12.23 20:07)

jahh

gerbovits@t-online.hu

(Csabi, 2010.10.28 18:13)

Jó az oldal és nekem nagyon tetszik.

..........

(Robi, 2010.08.19 11:33)

dehogyis a sippuden részek ugyanúgy mint a régioek egy től - 170,071 részig mennek.

ossian1@t-online.hu

(Muro, 2009.04.25 21:48)

Kérdésem lenne ... Hány részes a sima naruto ? ez a 9 évad csak vagy van más is ? a shippudenrészek mettöl meddig ? vagyis csak meddig ... mert eddig amit találtam az a 105. rész volt ... vagyis eddig lett meg ... választ előre is köszi bárkinek : )