Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

hodaime Hokage (Első Hokage)

Ő alapította Konohát, és adta tovább eszményét, miszerint a falu a családunk, és még az életünk árán is megvédjük, a többi Hokagénak. Speciális képessége a Fa stílus volt. Ez egy egyedi elementális stílus amire csak ő volt képes. Bárhol és bármikor képes volt egy fát, vagy bármilyen fából készült építményt, eszközt vagy amit csak akart létrehozni. Emellett volt még egy különleges képessége, mégpedig hogy képes volt irányítani a Jinchuurikik Chakráját. A képességét csak egy személy örökölte, az általunk ismert nevén Yamato. Ő ezt az örökséget Orochimaru kísérletének köszönheti amit 60 Konohai gyereken hajtott végre és ő volt az egyetlen túlélő. Az első képességét ő sem 100%-osan örökölte, de ennek ellenére nagyon jól tudja használni.

 

Nindaime Hokage (Második Hokage)

Az első Hokage öccse volt. Fő elementális képessége a Víz. Folytatta bátyja intézkedéseit, és ő is tanította a harmadik Hokaget.

 

Sandaime Hokage (Harmadik Hokage)

Ő maga úgy ismert, mint a Professzor. Ennek az az oka, hogy ismert és használt szinte minden technikát ami csak Konohában létezett. Ő volt a legtovább Hokage , és ő is mint a többi Hokage, tovább táplálta az első eszményeit, és egy nagyon erős falut alakított ki a nagy háború után. Tanítványa volt az első és a második Hokagének, ő pedig a 3 legendás Sannin-t tanította. A 3 legendás Sannin név szerint, Tsunade, Jiraiya és Orochimaru. Közülük Orochimaru volt a legtehetségesebb, egy „zseni”, de Sarutobi tudta, hogy Orochimaru-nak mások az eszményei, mint a többi Hokagénak, ezért Yondaime-t választotta utódjaként. Orochimaru ezért felesküdött Konoha és Sarutobi ellen. Sarutobi-t öregsége miatt sikerült is megölnie, egy Konoha elleni merénylet során, amiben a Homok falut és Konohát egymás ellen fordította. A harc során Sarutobi, a negyedik egy technikájával levágta Orochimaru lelkének egy darabját, és így ő elvesztette a karjait, amit később egy tiltott Jutsu-jával visszaszerzett.

 

Yondaime Hokage (Negyedik Hokage)

Ő maga úgy ismert, mint Konoha Sárga Villanása. Ezt a nevet azért kapta, mert képes volt egyik helyről a másikra egy pillanat alatt teleportálni, persze csak akkor, ha tudta, hogy pontosan hova fog megérkezni, de ennek fejében bárhova képes volt teleportálni magát. Emellett képes volt speciálisan használni a Kunaikat. Az eldobott Kunaikat képes volt a levegőben irányítani. Ennek a képességének köszönhetően nagyon hatékony volt nagymértékű túlerővel szemben is. 3 év alatt kifejlesztett egy technikát, amit rajta kívül csak 2 személy volt még képes használni. Ez a technika a Rasengan volt, és a két személy Jiraiya és Naruto. Nem volt sokáig Hokage, mert amikor a Kilenc Farkú Róka Démon (Kyuubi) megtámadta a falut, akkor egy halálos technikával az élete árán Narutoba pecsételte azt. Jounin korában ő volt Kakashi mestere. Halála után a Harmadik lett ismét a Hokage.

 

Godaime Hokage (Ötödik Hokage)

A 3 legendás Sannin egyike és az első Hokage unokája. Ő maga orvosi specialista és egyben hihetetlen nagy fizikai erő birtokosa. Eleinte nem akarta elfogadni a Hokage címet, mert úgy gondolta, hogy „átok” ül rajta, mert az öccse és a szerelme is meghalt emiatt az eszmény miatt. A haláluk után el is hagyta a falut és úgy lett ismert mint a legendás balek, aki minden pénzét elveszíti szerencsejátékon. Jiraiya és Naruto együtt indult megkeresni őt, hogy értesítsék arról, hogy őt akarja a falu, a Harmadik után, az Ötödik Hokagénak. A címbe vetett bizalmatlansága miatt eleinte visszautasította , de a Narutoval való találkozás után, aki hasonlított az öccsére és szerelmére, célként tűzte ki a cím megszerzését, így nagy elszántságával és kitartásával újra hitet öntött Tsunade szívébe és így végül elfogadta a Hokage címet. Hivatalba lépése után, a falu nagy hasznát vette legendás orvosi képességeinek, és emellett hamar rájött, hogy a harmadik milyen szisztéma szerint irányította a falut és folytatta ő is ugyan úgy.

Ui.: Habár fiatalos a megjelenése, ő mégis már több mint 50 éves, csak egy technika segítségével tartja meg ezt a fiatalos külsőt. :) 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

N K

(Naruto, 2013.04.25 14:34)

Ja én meg kage.

H

(h, 2013.04.25 12:13)

Az egyik rész végén Tsunade aszt mondta:
Én nem akartam Hokage lenni.

tulipán u 33

(alex, 2011.08.26 17:29)

sipuden naruto a király

Az üzenet

(Piros Fülű Felhőcske, 2009.09.29 17:25)

ÉN LESZEK A HOKAGE!!!!

vöros hasereg út 33

(marton csaba andrás, 2009.07.21 14:14)

szeretné hokáge leni

ez sötét

(zozo, 2009.07.03 21:07)

ez a csak qva sötét de a képek nem jönnek fel

aki csinalta a honlapot

(semikozod, 2009.03.18 21:54)

eleg szarul tudodám nem godaime hanem tsunade

Halomegyházi utca 22\A

(Parrag Enikő, 2009.02.07 13:11)

szia Naruto.szerintem Sasuke nagyon szar.TE VAGY A KIRÁJ.puszi enikő.és külömben levélfalu is létezik.

szia Naruka!

(Samanta, 2008.12.10 19:31)

szia Naruto!nézem a részeidet,csak most nem adják rendszeresen a kari miatt!karácsonyi műsorok mennek helyette!de tanulok ninjaságot,van edzőm,és elárulta,hogy hinni kell ha egy jutsut szeretnénk csinálni!mindent elárult,még a sharingan titkot is!19 éves vagyok ha érdekel!ja és I LOVE YOU SASUKE!igaz Sakura?:-)

jászfelsőszentgyörgy alkotmány utca 1

(szabótibir, 2008.11.11 08:45)

naruto nagyrajongódvagyok nézem mindenrészed még ha100000 szer is mutatják arészét

urszilara@gmail.com

(Lara, 2008.10.02 17:38)

Jó kis oldalXD